Kampanja Inspiring Girls Srbija motivisaće mlade ljude u okviru KID HUB panela “Ko dizajnira našu budućnost?” na RECAP konferenciji

U okviru KID HUB stejdža na konferenciji Recap: Changemakers – Ko dizajnira našu buducnost?, 23.maja u Domu Omladine u Beogradu, prisutne tinejdžerke i tinejdžeri imaće priliku da se upoznaju sa kampanjom Inspiring Girls Srbija.

Kampanju “Inspiring Girls Srbija” će na drugom panelu konferencije CHANGEMAKERS – Ko dizajnira našu buducnost? predstaviti Milica Đerić, koordinatorka kampanje u Srbiji. Zajedno sa Jelenom Joksimović iz Centra za promociju nauke, Jovanom Zvicer ispred JCI Beograd, Mašom Peruničić iz Femix-a i Rok kampa za devojčice i Duškom Dimović direktorkom WWF Srbija, razgovaraće se o neophodnoj podršci koja je potrebna mladima, ko su pokretači promena i na koje sve načine je moguće motivisati mlade ljude i pripremiti ih za budućnost.

KID HUB je prvi dečiji hab posvećen osnaživanju kreativnog potencijala dece i unapređenju zapošljavanja mladih kroz inovativne obrazovne programe zasnovane na dizajnu, novim tehnologijama, mejker obrazovanju, socijalnim inovacijama i kreativnom preduzetništvu.

Celokupna agenda konferencije dostupna je ovde. Ukoliko želite da budete deo publike i da aktivno učestvujete na panelima, putem online formulara se možete prijaviti za učešće na konferenciji.

Za dodatne informacije posetite https://www.kidhub.rs/ili FB stranu KID HUB.