Mladi treba da preuzmu odgovornost u svoje ruke kako bi izgradili željenu budućnost

„Svi se susrećemo sa istim izazovima u pogledu motivisanja budućih mladih lidera. Neophodna im je podrška kako bi samostalno i nezavisno razvijali svoje veštine i stremili ciljevima u svojoj budućnosti”, zaključak je panela Changemakers – Ko dizajnira našu buducnost? na konferenciji Recap u okviru KID HUB stejdža, održanog u Domu Omladine.

Jelena Joksimović iz Centra za promociju nauke, Jovana Zvicer ispred JCI Beograd,  Milica Đerić koordinatorka kampanje Inspiring Girls Srbija, Maša Peruničić direktorka Femix-a i pokretačica Rok kampa za devojčice i Duška Dimović direktorka WWF Srbija, složile su se da je od ključne važnosti motivacija u ranom uzrastu dok se još ličnost deteta razvija, jer na taj način mladi ljudi postaju svesni svojih mogućnosti i da je sve ostvarivo, što kasnije rezultira time da oni postaju pokretači promena.

KID HUB je prvi dečiji hab posvećen osnaživanju kreativnog potencijala dece i unapređenju zapošljavanja mladih kroz inovativne obrazovne programe zasnovane na dizajnu, novim tehnologijama, mejker obrazovanju, socijalnim inovacijama i kreativnom preduzetništvu. Za više informacija o njihovim budućnim aktivnostima, posetite https://www.kidhub.rs/ili FB stranu KID HUB.

1 thought on “Mladi treba da preuzmu odgovornost u svoje ruke kako bi izgradili željenu budućnost”

  1. Pingback: CRTA :Predstavljanje kampanje Inspiring Girls u okviru KID HUB panela “Ko dizajnira našu budućnost?” na RECAP konferenciji - CRTA

Comments are closed.