Pridružite nam se

Želite da se vaša škola priključi kampanji i organizuje susrete učenica sa uspešnim ženama ili želite da posvetite sat vremena da razgovarate sa devojčicama ili želite da na drugi način podržite kampanju, dovoljno je da popunite odgovarajući formular koje se nalazi na linku ispod i mi ćemo vas ubrzo kontaktirati.

Škole: Ukoliko želite da vaše učenice, ali i učenike, inspirišete i motivišete da ne odustaju od svojih snova, da ih podstaknete na razvoj, učenje, i sticanje samopouzdanja tako što će dobiti neposredno savete i iskustva od uspešnih žena, a tako im ujedno pomognete i u njihovoj profesionalnoj orijentaciji, možete se prijaviti ovde.  Mi ćemo Vas kontaktirati i pomoći Vam konkretnim savetima i predlozima kako da organizujete ove susrete.

Volonterke: Ako ste voljni da sat vremena godišnje posvetite devojčicama podstičući ih na razvoj, osnaživanje i napredovanje, pridružite nam se! Vašim ličnim iskustvom i savetima, inspirisaćete mnoštvo devojčica da prate svoje snove i same izaberu svoj put u razvijanju karijere. Mi ćemo nastojati da vas povežemo sa školama u vašoj blizini koje su izrazile želju da učestvuju u kampanji. Možete se prijaviti ovde.

*Napomena: ukoliko ste volonterka, prijavljivanje putem gore navedenog obrasca podrazumeva vašu saglasnost da škole mogu pristupiti vašim podacima, kao i da ih mi možemo dostaviti školama u cilju organizovanja događaja i panela.

Kompanije: Ako želite da podržite kampanju Inspiring Girls i da zajedno jačamo naše društvo protiv rodnih stereotipa, to možete ostvariti na više načina: kao sponzor celokupne kampanje, volontiranjem u kampanji, podrškom pojedinačnim događajima, itd….Postoji širok spektar mogućnosti za saradnju.  Ako ste zainteresovani, možete nam se obratiti na e-mail:  [email protected]